Welkom bij Wijnhuis Prinschenhof

Wij, Klaas en Marja Prins, zijn reeds in 2003 begonnen met clubwijn.nl de
wijnbestelsite van onze winkel Wijnhuis Prinschenhof. De meeste van onze wijnen zult u aantreffen op de wijnkaart van vele restaurants: een beter selectiecriterium kunnen wij ons niet voorstellen.

Wanneer de passie voor wijn precies is ontstaan is moeilijk vast te stellen. Zeker is wel, dat menig vakantie is doorgebracht in een bekend wijngebied. Aanvankelijk alleen binnen Europa, maar later ook naar verder weg liggende oorden als Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Chili en Argentinië. Tijdens deze reizen willen wij onze kennis van wijn, maar ook van het gebied waar de wijn wordt gemaakt, vergroten. Wijn en het gebied waar het wordt gemaakt zijn immers veelal met elkaar verbonden.

Daarnaast heeft Klaas diverse cursussen gevolgd.

Het wijnassortiment in onze winkel bestaat uit een deel van het uitgebreide assortiment van clubwijn


Welkom bij Wijnhuis Prinschenhof

U kunt de wijn die u via de website bestelt uiteraard thuis laten bezorgen, maar het is ook mogelijk de wijn bij ons af te halen op zaterdag van 11-16 uur en in overleg.
Een enkele keer is de winkel gesloten i.v.m. een bezoek aan een wijngebied; zie hiervoor de contactpagina!.

WAARDEBON

Indien u er voor kiest om de wijn af te halen in de winkel is de bevestiging van uw order, die u per email van ons heeft ontvangen, gelijk een WAARDEBON.
Dit geldt alleen als de order vooraf is betaald.
U kunt 10% van het orderbedrag vrijelijk besteden in de winkel.


PROEFTAFEL

Er staat bij ons altijd wijn open op de proeftafel. Dit verplicht tot niets, maar het is leuk af en toe eens kennis te maken met een andere wijn.


Combineer het afhalen van de wijn met een bezoek aan ons mooie IJmuiden, met veel te doen voor wandelaars, fietsers, surfers en vliegeraars. Kom eens naar onze haven, de sluizen, het strand en de pier of bezoek onze mooie duinen met een prachtig wandelgebied langs onder meer de bunkers en het binnenmeer. Ook de oostkant van het duingebied heeft veel te bieden, zowel voor wandelaars als fietsers. Mooie parken, fraaie buitenhuizen en natuurlijk de ruïne van Brederode.